Forn Elias

Forn de llarga tradició ubicat al carrer Freser 90 de Barcelona. L'any 1917 en Jaume Elías i l'Eulàlia Brosa van quedar-se el forn en jubilar-se l'antic propietari. Eren temps molt diferents, en Jaume tenia un carro tirat per un cavall amb el qual feia el repartiment del pa.

El que no a variat és el seu amor per l'ofici, ara ja la tercera generació de la família Elías continua amb la voluntat de seguir el mètode tradicional d'elaboració del pa i el compromís de qualitat desprès de 90 anys de tradició familiar.

Tot els nostres productes son elaborats amb les millors matèries primeres de forma artesanal realitzant setmanalment una sèrie de pans especials.

"Get the Flash Player" "to see this gallery."
Aquests son adequats per a persones amb malalties que tinguin la necessitat de ingerir aliments amb característiques especials, o simplement per a tothom que vulgui tastar un pa especial. Diferents cada dia de la setmana, hi podem trobar pans especials de blat de moro i pipes, espelta, sovital, olives, 8 cereals, sègol, taronja amb xocolata, beicon, ceba, nous, soja, laxant, Plusminus-sovital, kamut, etc. I de dilluns a dijous, elaborem diàriament Galetes de Fibra.

A més de tots els productes especials en dates senyalades com els tortells de reis, les mones de Pasqua, etc.
I ara també pot provar les nostres receptes de temporada

module by Inspiration